Making web

Web hosting paket HOME

Web hosting paket HOME namijenjen je za osobne stranice i za manje tvrtke ili obrte. Ukupni raspoloživi prostor na disku je 500MB + 500MB prostora za dnevne i mjesečne sigurnosne kopije (backup). Internet promet (bandwidth) nije ograničen. Stranice mogu biti statičke HTML ili dinamičke PHP i/ili PERL uz podršku za MySQL baze podataka. Osim web stranica, možete otvoriti neograničen broj e-mail adresa s POP3/SMTP ili WEBMAIL pristupom. Kontrolni panel na serveru omogućava vam da sami upravljate svim resursima i servisima na zakupljenom prostoru. Besplatna TLD domena po vašem izboru je uključena u paket. + 6 mjeseci besplatno.

Web hosting paket BUSINESS

Web hosting paket BUSINESS namijenjen je za veće tvrtke koje trebaju veliki broj e-mail adresa. Ukupni raspoloživi prostor na disku je 1500MB + 1500MB prostora za dnevne i mjesečne sigurnosne kopije (backup). Internet promet (bandwidth) nije ograničen. Podržani su svi tipovi web stranica uz korištenje MySQL baze podataka i neograničen broj e-mail adresa s POP3/SMTP ili WEBMAIL pristupom. Iz kontrolnog panela na serveru možete postaviti do 4 domene unutar zakupljenog prostora. Jedna besplatna TLD domena po vašem izboru je uključena u paket. + 6 mjeseci besplatno.

Web hosting paket GOLD

Ukupni raspoloživi prostor na disku je 5000MB + 5000MB prostora za dnevne i mjesečne sigurnosne kopije (backup). Internet promet (bandwidth) nije ograničen. Paket je odličan izbor ako planirate multimedijalne sadržaje s velikim brojem posjeta ili za WEB trgovine, portale i poslovne aplikacije uz neograničen broj e-mail adresa s POP3/SMTP ili WEBMAIL pristupom. Iz kontrolnog panela na serveru možete postaviti do 14 domena na zakupljenom prostoru. Jedna besplatna TLD domena po vašem izboru je uključena u paket. + 6 mjeseci besplatno.

SSL Certifikati

Kao ovlašteni reseller RapidSSL® certifikata, svim našim korisnicima nudimo profesionalnu razinu SSL zaštite web stranica. SSL certifikat omogućava aktiviranje sigurnosnih postavki vaših web stranica, odnosno 128/256 bita enkriptiranu razmjenu podataka između vaše web stranice i korisnika. Koristi se svagdje gdje je potrebna povećana sigurnost razmjene podataka kao što su web trgovine, e-commerce web stranice, zaštita administracijskih sučelja, zaštita unosa broja kreditne kartice prilikom naplate i slično.

Korisnici koji imaju potrebu instaliranja SSL certifikata nudimo dva tipa certifikata, RapidSSL® i RapidSSL®Wildcard certifikat. Veoma važna značajka ovih SSL certifikata je da SSL protokol za komunikaciju prihvaća 99% Internet preglednika.

Web hosting ili web prostor za vaše web stranice

 

HOME BUSINESS GOLD
1 web stranica ili domena
500 MB disk prostora
500 MB disk prostora za sigurnosnu kopiju
Neograničen prometa mjesečno
Neograničeno email adresa
20 poddomena
4 MySQL baza podataka
+ 6 mjeseci besplatno
4 web stranice ili domene
1500 MB disk prostor
1500 MB disk prostora za sigurnosnu kopiju
Neograničen prometa mjesečno
Neograničeno email adresa
Neograničeno poddomena
10 MySQL baza podataka
+ 6 mjeseci besplatno
14 web stranica ili domena
5000 MB disk prostor
5000 MB disk prostora za sigurnosnu kopiju
Neograničen prometa mjesečno
Neograničeno email adresa
Neograničeno poddomena
Neograničeno MySQL baza podataka
+ 6 mjeseci besplatno
490 kn godišnje 780 kn godišnje 1220 kn godišnje
 
Garantiramo dostupnost usluge (Uptime) 99,9% bez Oversellinga. Putem obavjesti administratora bit ćete na vrijeme obaviješteni o svakom administriranju poslužitelja.Svaki paket uključuje:

 

cPanel Pro - Accelerated Korisnički račun
cPanel Pro, sada u Accelerated verziji, svjetski najpopularnije administracijsko sučelje za rad na Linux poslužiteljima.
Instalirana je efikasna Anti-Virus i Anti-Spam zaštita podesiva prema vašim potrebama. Filtrira spam i viruse s gotovo 100% točnosti.
Webmail, čitajte svoj email bez obzira gdje se nalazite putem vašeg web preglednika.
Kompletan statistički izvještaj o posjetama osoba i tražilica vašim stranicama.
Svaki korisnik web hostinga dobiva pristup korisničkoj zoni gdje na jednostavan način može pratiti stanje plaćenih i neplaćenih računa, naručiti dodatne usluge i servise, imati uvid u podatke o svojim web hosting paketima i registriranim domenama.
Preko korisničkog računa dobivate sve nužne obavijesti.
Za svaki web hosting paket, svakodnevno se automatski radi sigurnosna kopija (backup) vašeg web prostora koja uključuje stranice, datoteke, emailove, MySQL baze podataka, lozinke i sve ostale postavke vaših stranica. Na serveru se čuvaju sigurnosne kopije web prostora generirane zadnjih tjedan dana (7 kopija) i jedna kopija generirana prije 30 dana. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema vezano za vaše web stranice, javite nam putem kontakt forme za tehničku podršku koja se nalazi na vašem korisničkom računu, direktno putem emaila ili telefonom. Navedite koju kopiju želite vratiti (restorirati), za koju domenu i mi ćemo kopiju aktivirati u najkraćem mogućem roku.

Serveri: Intel Core I7 CPU 930, 24GB RAM DDR3, SSD SATA3 | Apache s REDHAT Enterprise 4 | cPanel Pro 11 Accelerated s Fantastico DeLuxe

 

Pregled web hosting paketa
USLUGE HOME BIUSINESS GOLD
Disk prostor 500+500 MB 1500+1500 MB 5000+5000 MB
Mjesečni promet bez limita bez limita bez limita
Broj domena 1 4 14
Broj podomena 20 bez limita bez limita
MySQL baze 4 10 bez limita
Email adresa bez limita bez limita bez limita
FTP pristup
POP3/SMTP/IMAP bez limita bez limita bez limita
Webmail
Anti Spam
Anti Virus
Preusmjeravanje bez limita bez limita bez limita
Auto-odgovor bez limita bez limita bez limita
Mailing liste bez limita bez limita bez limita
AwStats statistika
Webalizer statistika
Analog statistika
Raw Access Log
PHP4/PHP5
Perl
Python
FrontPage ekstenzije
Ruby
Zend Optimizer
FFMPEG
.htaccess
 

 

Izrada web stranica, PHP programiranje i MySQL baze podataka, upis na tražilice, PC programi

 


European Certification of Informatics Professionals

Posjedujemo EUCIP (European Certification of Informatics Professionals) što je CEPIS-ov sustav certificiranja profesionalnih informatičara s naglaskom na znanju i primjeni znanja u struci. Sastoji se od nekoliko programa, čijim se uspješnim završetkom dobiva međunarodno priznata diploma za temeljna ili specijalistička znanja u području profesionalnog bavljenja informatičkom strukom. 

Glavna prednost EUCIP-a pred drugim certifikatima za IT je njegova neovisnost o proizvođačima računalne i komunikacijske opreme te pojedinih vlasničkih programskih rješenja, uz normirana temeljna znanja te široku paletu izbornih profila koje nudi. 

EUCIP je međunarodna potvrda koja jamči da nositelj posjeduje znanja definirana EUCIP normama koje je prihvatilo Europsko udruženje društava profesionalnih informatičara - CEPIS.


Detaljnije 


Web dizajn


Izrada web stranica Izrađujemo funkcionalne i atraktivne web stranice koje u potpunosti odgovaraju profilu vaše tvrtke ili područja interesa. Koristimo najnovije tehnologije poštujući postojeće stroge W3C standarde kako bi vaša web stranica bila brzo učitana u web preglednik, a izgled stranice bio ispravan i jednak u svim web preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, …). Dizajn stranice i grafiku kao što su zaglavlja, logo, izbornici, boje, slike, itd. radimo prema vašim zahtjevima, bilo da se dizajn izrađuje ili se koristi gotov dizajn stranice iz predloška. Prema potrebi, stranice mogu biti dinamičke korištenjem Java skripti, jQuery i PHP programiranja ili statičke uz korištenje CSS skripti u oba slučaja, kako bi po potrebi bilo moguće vrlo brzo napraviti redizajn. Sve slike i fotografije optimiziramo, radi bržeg učitavanja u web preglednike. Na svim tipovima stranica radimo upis ključnih riječi i optimizaciju za tražilice - SEO. Po zahtjevu korisnika vršimo upis stranica na sve poznate tražilice (Google, Yahoo, MSN, …) i web direktorije.PHP programiranje i MySQL baze podataka


PHP programiranje i MySQL baze podataka Ukoliko trebate dinamičke web stranice, sa ili bez baze podataka, a gotove skripte kao što su CMS (sustav za upravljanje sadržajem) ili web trgovine ne zadovoljavaju vaše potrebe ili imate neke specifične zahtjeve koji se ne mogu postići klasičnim HTML stranicama, nudimo vam izradu odnosno programiranje takvih skripti u PHP uz korištenje MySQL baze podataka u što je uključen i dizajn stranica prema predlošku ili bez predloška. Kako su gotove skripte na tržištu uglavnom optimizirane za engleski jezik, skripte koje mi izrađujemo su optimizirane za hrvatski jezik i hrvatsku abecedu. Tipičan primjer optimiziranja za hrvatski jezik vidljiv je prilikom listanja sadržaja prema abecednom redu. Za PHP programiranje i MySQL baze podataka nema ograničenja da li će skripta raditi na Windows ili Linux platformi, za razliku od skripti pisanih u ASP.NET koje su namijenjene isključivo za Windows platforme.Upis na tražilice


Upis u tražilice | SEO marketing Da bi vaše stranice bile 'vidljive' na internetu, odnosno da bi ih bilo moguće pronaći na internetu, potrebno ih je upisati na tražilice i web direktorije kao što su Google, Yahoo, MSN i hrvatska tražilica POGODAK. Na taj način omogućavate robotima za pretragu interneta da indeksiraju stranice i njihov sadržaj. Upis je neophodan za na nove web stranice, ali i za postojeće web stranice ako im se mijenja sadržaj. Mi vam omogućavamo takav upis jednokratno ili periodički koji će podatke o vašim stranicama upisati na više od 100 pretraživača i više od 1000 direktorija. Ukoliko ste zainteresirani za ovu uslugu, molimo vas da nam se javite putem email-a.


 

Aplikacija za evidenciju radnog vremena

 

Aplikacija za evidenciju radnog vremena Evidencija radnog vremena je aplikaciji koja se brine o evidenciji radnika, radnog vremena, blagdana, godišnjih odmora i ostalih vrsta dopusta, a sukladno novom Zakonu o radu i Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima koji je obavezan za sve pravne subjekte od 01.06.2010 godine. Kako je zakonodavac propisao, kazne za neredovito vođenje evidencije dosežu i do 100.000,00 kn, pa je aplikacija koja se brine o evidentiranju radnog vremena trajno i učinkovito rješenje kako za male, srednje, velike tvrtke, obrte, ustanove, odnosno za sve poslovne subjekte koji moraju voditi evidenciju radnog vremena.

Da bi vam olakšali provođenje Zakona i Pravilnika i da bi podaci bili svakodnevno brzo i efikasno ažuriratni, Evidencija radnog vremena će vam pomoći voditi evidenciju na jednom mjestu, uz nekoliko klikova mišem. Važno je napomenuti da se veliki broj ažuriranja i upisa radi automatski i sigurno, tako da je kontrola ulaza i izlaza, dopusta i sl. gotovo nepotrebna. Ručno ažuriranje podataka je bitno samo u iznimnim situacijama. Aplikacija se instalira na web server, pa je dovoljno da radnik ili grupa radnika ima računalo s pristupom na internet. Početkom svakog mjeseca, dovoljno je napraviti ispis liste na bilo kojem A4 pisaču za prethodi mjesec, a lista je usklađena s Pravilnikom izgledom i sadržajem.Instalacija i podešavanja aplikacije sadržana je unutar cijene aplikacije.

Pozivamo Vas da nam se javite na našu email adresu ili broj telefona ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za Evidenciju radnog vremena. Cijena je jedinstvena bez obzira na broj radnika i iznosi 2.000,00 kn. Ukoliko imate potrebu nadograditi aplikaciju dodatnim mogućnostima, rado ćemo vam to napraviti uz obračun sati rada. Svaka nova verzija programa koja se može pojaviti u budućnosti je besplatna. Također je besplatna izmjena aplikacije ukoliko dođe do promjena u Zakonu ili Pravilniku.

Tehnički zahtijevi:
1. Internet stranice s aktivnom domenom
2. PHP i MySQL instalirani na serveru
3. CronJob ili Scheduler instaliran na servru
4. Linux ili Windows server
5. Pristup internetu
6. Pisač A4 (po mogućnosti laserski)Web shop portal

 

Web shop portal Web shop portal je PHP/MySQL e-commerce sustav. Ima moderno i prilagodljivo sučelje uz korištenje zadnjih web tehnologija kao što su jQuery i Ajax, uz mogućnost dodavanja vlastitih sadržaja i uređivanje svih sadržaja putem WYSIWYG editora. Sve kategorije, kupci, uvjeti dostave, uvjeti plaćanja, narudžbe, i ostali detalji košarice su spremljeni u MySQL bazi podataka. Moguće je dodavanje neograničenog broja proizvoda i kategorija proizvoda. Sučelje administratora je wrlo jednostavno i brzo zbog korištenje Ajax tehnologije, pa nije potrebno osvježavati stranicu pri promjenama i dodavanjima sadržaja. Optimizacija za tražilice (SEO) je uvrštena za svaki proizvod i za svaku stranicu. Podržava plaćanje kreditnim karticama uz laganu integraciju bilo kojeg sustava za plaćanje (Payment Gateway). Automatski prilagođava veličinu slika koje mogu biti u png, jpg ili gif formatu i pravi sličice (thumbnail) za svaki proizvod samo jednim klikom Korisničko sučelje omogućava svakom kupcu kontrolu i praćenje narudžbi i plaćanja. Aplikacija je potpuno prilagođena hrvatskom tržištu.Sučelje kupca:
- Napredna pretraga proizvoda po nazivu i kategoriji
- Pregled proizvoda prema proizvođaču (brandu)
- Generiranje poziva na broj za model plaćanja 01
- Neograničen broj nivoa kategorija
- Mogućnost evidencije količine proizvoda
- Dodatni atributi za svaki proizvod (boja, veličina, ...)
- Predefinirana cijena dostave
- Prilagodljiv sustav naplate
- Sustav naručivanja korak po korak
- Sustav vouchera - Autorizacija kupaca
- Mogućnost kupca da mijenja osobne podatke za plaćanje i dostavu
- Povijest kupovine kupca
- Opis proizvoda neograničene veličine uz mogućnost dodavanja logo branda proizvoda i dodatnih fotografija
- Opis i SEO svake kategorije
- Dodavanje vanjskih linkova za svaki proizvod
- Modul - izdvojeno iz ponude
- Modul - akcija (popust %) uz ispis stare i nove cijene
- Modul - novi proizvod
- Zadnje novosti
- Katalozi proizvoda - download i online pregled
- Prilagođavanje naslovnice odabirom modula koji će biti prikazani
- Automatski e-mail sustav

Administracija:
- Pregled, analiza i upravljanje narudžbama, predračunima i računima
- Statistike
- SEO
- Dodavanje kategorija i potkategorija
- Izmjena kategorija
- Dodavanje, brisanje, izmjena svakog proizvoda uz laganu pretragu putem kategorija
- Podešavanje sustava i prikaza
- Dodavanje i uređivanje opcija plaćanja
- Dodavanje i uređivanje opcija dostave
- Podaci o korisnicima
- Dodavanje dodatnih statičkih stranica i stavki izbornika
- Izmjena stavki izbornika i izmjena položaja stavke izbornika (gore/dolje)
- Uređivanje novosti i kataloga

Tehnički zahtijevi:
1. Web prostor (web hosting) s aktivnom domenom
2. PHP i MySQL instalirani na serveru
3. Linux ili Windows server


Da bi pristupili sučelju ADMINISTRATORA, molimo vas da popunite formu, a mi ćemo vam poslati korisničko ime i lozinku za pristup. Sva polja je potrebno popuniti. Domena e-mail adrese mora biti HR. U suprotnom, podatke za pristup ćemo vam poslati nakon provjere točnosti vaših podataka. Besplatne (free) e-mail adrese (hotmail.com, t-com.hr i sl.) nisu prihvatljive, pa podaci neće biti poslani.

Ime i prezime:
Naziv tvrtke:
OIB:
Email adresa:Poslovni programi za osobna računala u .NET tehnologiji

 

EVIDENTA - program za elektroničko vođenje spisa EVIDENTA je klijent-server ili samostojeća aplikacija odnosno program za elektroničko vođenje svih vrsta spisa. Program nudi brzo i učinkovito arhiviranje i pretragu spisa po klasifikacijskoj shemi, planu oznaka, vrsti dokumenta, sadržaju dokumenta, stranci, itd. Sve dokumente je moguće logički povezati kako bi se na vrlo jednostavan način došlo do željenog rezultata čime se korisnika oslobađa dugotrajnog pretraživanja fizičke dokumentacije. Takvim načinom vođenja spisa štedite vrijeme, pogotovo kad vam je potreban hitan uvid u neki spis, štedite papir i toner pisača, a vjerojatnost gubitka nekog spisa ili dokumenta je svedena na nulu. Za više podataka o programu molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese ili kontakt forme.

 

Čitajte online izdanja najpopularnijih novina1. Super brza i besplatna dostava
Želite li super brzu besplatnu dostavu bez obzira gdje se nalazite, u kojoj državi, mjestu, vašem domu, kafiću, na plaži..? Treba Vam samo pristup internetu. Štedite vrijeme i novac, ostaje vam više vremena za uživanje uz online izdanja novina.

2. Najnovije (sutrašnje) izdanje
Želite li prvi čitati najnovije (sutrašnje) izdanje novina već oko 21:00 sati dan prije?

3. Veći broj stranica
Želite li brzo saznati sve vijesti iz svih županija, BiH i Slovenije na više stranica nego u papirnatom izdanju svakog dana?

4. Arhiva - 365 dana uvijek pri ruci
Želite li pristup zadnjih 365 brojeva novina ili zadnjih godinu dana kad god poželite?

5. Super veliki akcijski popusti
Želite li čitati svoje jedine sportske novine uz super velike akcijske popuste?

6. Isprobajte besplatno - demo izdanje
Želite li pogledati jedno od prijašnjih online izdanja? Kliknite na novinu koja vas zanima i registrirajte se za DEMO izdanje.

Kliknite na novinu koja vas zanima i saznajte više.
Najnovije izdanje Sportskih novosti

Najnovije izdanje Jutarnjeg lista

Najnovije izdanje Slobodne Dalmacije


 


http://www.net.hr
http://www.net.hr

hit counter

free statistics

clock counter
Creative Commons licenca
Ovo djelo je dano na korištenje pod licencom Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 2.5 Hrvatska.

web counter